Защо си струва? Орли са символ на съвършенство и признание. Да бъдеш част от тази класация подчертава твоята надеждност, професионализъм и високото качество на услугите.

Как да провериш? Лесно е! Използвай нашият формуляр и провери дали твоята фирма отговаря на критериите за да се присъединиш към класацията на Орли.

Вече си в класацията? Поздравления! Разбери как да получиш промоционалните материали, които ще ти помогнат да се откроиш още повече на фона на конкуренцията.

Не чакай! Провери сега и се присъедини към елитната група на Орли.

ПАКЕТЪТ НА ЛАУРЕАТА СЪДЪРЖА:

Табела от акрилно стъкло

Внимателно изработена табела, която представлява елегантен символ на постиженията и престижа. Това не е само награда, но и красива украса, която може да бъде изложена с гордост във всеки офис или дом.

Диплома в рамка

Елегантна диплома, която е допълнително потвърждение на отличието за нашите лауреати. На отпечатаната диплома са името на фирмата, градът, в който оперира, и областта, в която фирмата се отличава.

Монтажни дистанционери

Изработени от матирана неръждаема стомана. Благодарение на прецизната изработка, те се вписват перфектно в акрилната конструкция на статуетката,
придавайки й елегантност и престиж.

ПОПЪЛНИ ФОРМУЛЯРА. ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ЕЛИТНАТА ГРУПА НА ОРЛИ

Дали твоята фирма се квалифицира за престижната класация на Орли? Провери сега дали отговаряш на изискванията, за да се присъединиш към най-добрите в своята област.